Om oss
Byttorps Finbageri är ett bageri med en lång och stolt tradition. Jag, Annicka Öst, har haft förmånen att driva verksamheten sedan 2002.
Före min tid drevs bageriet av samma ägare i 38 år. Min utbildning omfattar en treårig utbildning inom bageri och konditori vid Almåsgymnasiet i Borås. Under min utbildningstid genomförde jag min praktik på Byttorps Finbageri, vilket ledde mig till där jag är idag.
Idag arbetar jag tillsammans med fyra medarbetare i vår verksamhet. Vi specialiserar oss på tillverkning och försäljning av högkvalitativa bageri- och konditoriprodukter.
Vårt team har ett djupt engagemang för både vår verksamhet och våra produkter, och vi strävar efter att detta engagemang tydligt framgår vid varje kundmöte.
Vår bakverkstad
Här inne sker all vår tillverkning av bageri- och konditoriprodukter. Det är ett högt tempo när bagarna jobbar och de håller ordning på alla dagliga rutinerna som ska göras.
Vi bakar flera olika sorters matbröd. Ljust bröd som barkis bakar vi dagligen.
Vi bakar surdegsbröd av vår egen surdeg, grovt, Levain, fruktbröd, frallor och trekanter. Vi har olika bakdagar, hör gärna med bagar’n vilken dag brödet är bakat, detta beror på jästiden och den längre baktiden, allt för att få fram alla goda aromer. Hos oss hittar du flera olika sorters frallor, dessutom grova och ljusa minibaguetter.
Vi skivar ditt matbröd snabbt och enkelt om så önskas.
Ring oss för mer information eller kom in till oss i butiken.
Butiken
Våra trevliga och kunniga butiksbiträden välkomnar er med rekommendationer om vad vi kan erbjuda. Vi säljer även en del servicevaror såsom mjölk, juice och pålägg.
Varje dag har vi ett extra förmånligt erbjudande till dig som kund, på tisdagar har vi exempelvis extrapris på kanelbullar.